Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi zanimljivo uraditi analizu koliko u prosjeku godina zive ovi nutricionisti. Imam neki osjecaj da nisu nista dugovjecniji od nas neopterecenih hemijskim sastavom prase.
to sto zna kako treba, ne znaci da se pridrzavaju toga. jel mislis da pušači ne znaju da im to šteti?
žive onoliko koliko im je Allah odredio 😉 al nije fazon dokle žive nego kako žive. Sigurno su više raspoloženiji i energetnični od mahmuraša i hodajučih pepeljara...
Kad bi sjedio citav dan u kuci i samo kontao sta i kako spremiti moglo bi se. A kad imaš posao 9-10h dnevno pa djecu koja jedu/seru/prljaju itd, tesko.
Nije problem u (ne)ovisnosti o necemu. Iskljucivi problem je cijena i dostupnost toga necega.
Ovi savjeti su savim ok ali nisu za bosanski standard. Rafinirani secer zamjeniti vocem, a opet i voce u bosni se prska pesticidima bez ikakve kontrole Naravno da je djetetu zdravije napraviti domaci kolac sa bademima i medom ali znate li vi koliko kosta kologram badema i meda u bosni.
Smanji mlijecne proizvode a preporucuje kefir, maslac i sir. Covjecanstvo je odraslo na mlijeku i sve iz prirode je zdravo. Stetna hrana je samo ona koju covjek vjestacki tretira al to nije stvar "njene struke" nego je to vrlo jednostavna stvar.
A jest dosadna i antipatična ova Amela, svake sedmice se pojavljuje na tv i sl i sve isto ponavlja kao da su ljudi totalni retardi a sve to uz ovaj iritantni vještački osmjeh 🤮
Otkud sad ova iskoči
A tek ovisnost od nutricionista i influencera.....
Izgleda da ti je kradja autorskih prava unosan biznis, jer povazdan setas po planinama, vjezbas i zajebavas se dok drugi rintace.
Kradete autorska prava doktorica Sara Gottfried i Susan Pierce Thompson.
Ja ne vidje da na cesti tresuci se traze marku za secer, ili da se napravil kriminal citaj pljacka da bi se kupio secer, da se smrka secer, da karteli zgrcu pare na seceru...nego zamisli kokain. Gluposti.
Pokusaj biti damo 7 dana bez unosa secera i rafiniranog smeca, bijelih kifli, kruha i peciva... pa se javi da vidimo da li si zavisan ili nisi
kad bi mogao barem šećer na nos.
pa vidi se da joj je koks drazi kako se osušila ko stuha
Upravu je Ivkovic, ne jedite smece a pogotovo dijeci pazite sta dajete da jedu
Ona mi izgleda kao da se nije najela 10 godina. Glad joj iz očiju viri
hahahhahahahhahahaha 100%
Nista ocmi od sad šmrćem šećer