Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preskočili su za vrijeme spavanja mjerenje kisika u krvi hrkača i upređivanje s količinom kisika kod nehrkača, ali su se mudro dosjetili da mjere decibele, pa da zbog netipičnog i beznačajnog mjerenja dobiju nepouzdane ali drukčije rezultate od uobičajenih, kako bi od fonda za naučna istraživanja inkasirali određenu svotu dolara ili eura.
pored lose zene se hrce a pored dobre nemas kad spavati😁
Krkanje pa hrkanje 😅🙈
Al malo sutra. Pa ako ste ikad spavali pored osobe koja puno hrče znate koliko puta se sama probudi jer je počela baš teško da hrče. Nema šanse da to ne utiče na kvalitet sna i odmora. To je opšte znanje. Molim link na istraživanje..
Meni ne smeta hrkanje, više se žali supruga...