Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nama migranti dolaze iz zemalja gdje ima najviše tuberkuloze!
u pozadini nove bolesti i virusi tj smanjenje populacije
Vakcineeeeee, još vakcinaaaaa :))
Hajmo raspravljati ima li vanzemaljaca, boga, vode na marsu i sl. a jos se sa tuberkulozom nismo u 200 godina u stanju izboriti ahahahah...ima jarane vanzemaljaca ima al i da prodje pored tebe ne bi ga primjetio
@opleti nekad se umiralo u 30-oj godini zivota, a danas 75.
Pricaju o glakasijama i o cemu sve ne pod plaštom visoke tehmologije i nauke a jos osnovna pitanja i probleme covjeka nisu rijesili, samo su se odmakli od rjesenja egzistencijalnih pitanja a pomjerili se dalje i dublje sa pitanjima.
ooo neee pa zar opet.....
nisu jos krenuli antivaxeri s komentarima
Valjda vakcina PROTIV, a ne ZA tuberkulozu...
Ali to nije profitabilno?