Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno neko relevantan. Ovo je bitna tema. Gledam poceli se i kardiovaskularni hiruzi, ortopedi, ginekolozi javljati i promovisati oko korone, a nema veze s njima. Uzimaju dzaba medijski prostor nerelevantni specijalisti.
hirurzi
@pinkman tako je vala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja nemam nikakvih problema sa tim, druzim se povazdan sa namjestajem a i orhideja mi je pocela jutros namigivati...moglo bi bit stagod nocas
Klasicno bla bla bla
Lahko je pričati ali u prasksi ne pali. Šta nakon krize i ekonomskog pada??
Boginja!
Ko rano poludi zivot mu prodje u veselju
Naši smo pa se nema. Gledamo i na grijanju da uštedimo pa se kljukamo grahom da se uštedi na grijanju. Skupljaju se kese pa sve one gasove napališ u kesu. Kako je gas lakši nakupiš kesa pa letiš džabe. Ne boji se narod ničeg. Treba im grah zabraniti- zagađuje sve.
nisam ja NBA Kosarkas sa platom od 40miliona US$ godinsje, da se bojim umrjeti.
joj i mene je savjetovala prije 10 godina pa sam zavrsio kao klix komentator
Prije će nas mediji dokrajčiti nego virus!
Što manje čitati medije i održavati sexualnu kondiciju, zdrava ishrana i piti mnogo vodu!
PREVENTIVA ZASTITA OD KORNAVIRUSA! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=HGZxVXtQzX0&t=47s
KORNA VIRUS GRAD U HAOUSU! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=ZqvAIY76rok
SVE O KORNA VIRUSU UZIVO STATISTIKA! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=T_yRgRu3p1o
NOVI SLUCAJEVI KORONA VIRUSA! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=j0mWlR2eTi8&t=4s
Samo piti puno vode, samo vode sa limunom, vjezbati cesto cucnjeve, trbusne, trcanje u mjestu, istezanje, citanje knjiga! Ugasiti mobitel i manje slusati Radio i TV pogotovo emisije i virusu koje poticu sce ovo navedeno u clanku! Probajte.. Sretno
Psihijatrija je grana medicine. Psihologija nije. Ne kontam ovu.