Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi potpisao da umrem tokom spavanja :)
U korijenu svega je opet psiha.....
Kada je ova tema u pitanju, u Kur'anu se govori o momcima koji su zaspali u pecini, pa kad su se probudili upitani su koliko su vremena prespavali, odgovorili su dan ili dio dana, a zapravo prespavali su 309 godina u toj pecini.
@Trollanje govori o snu valjda
Ne smiju nokti sjeci kad zadje sunce😂😂😂
Covjek tokom sna nema osjecaja za vrijeme, tako ce biti i kada umre, proce stotine godina, a mislice da je samo trenutak bio odsutan.
Misliće dok je mrtav ?
@sezam.susam s obzirom da nema nikakve sumnje u prozivljenje, covjek kad jednom umre bit ce prozivljen i nikada nece umirati vise, ali to vrijeme do prozivljenja ce biti jako kratko za njega jer nema osjecaja za vrijeme, ovo govorim za dobre ljude,pokvareni ljudi ce biti paceni i mlaceni do sudnjeg dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemam problema sa ruznim snovima, da vam pravo kazem ne sanjam nesto lijepo, ali i ne proganja me nesto u snovima, ponekad se desi ali proucis Euzu Bismillu ako te probudi, i taj odvratnik ne smije vise budalesat.
@black hawk Nemoj da ti sihire.fiknem.preko komentara
@psn ne moze se to svakome napravit, jer dzini ne mogu svakome prici
ako popijes puno pive onda imas cesto budjenje hehe
Zavisi i na cemu spavas, ja kad sam promjenio mjesto ustanem odmoran a kod kuce bas mi se i neda nesto.
Dobar krevet , mir i tisina, to je sve sto mi je potrebno za dobar i kvalitetan san, barem meni, ja ne znam kako se supruznici mogu naviknuti kada neko od njiha hrce, ja sam tako bio jednom u gostima i nisam mogao skoro citavu noc da zaspim.
Pa druze, prvo se dobro iskacete jedno na drugom i onda ces zaspati ko mrtav. Garantujem sto posto. Zena ode da se tusira, a ti ne mozes ni da maknes pa zaspis samo tako.