Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vi nas zajebajete za ovakvim naslovima? "Novinaru", ruke ti ne otpale...
i? to kao niko ne zna?
Stvarno? Kakav genijalac moras biti da bi otkrio ovo?
Šta ste ovo ufatili Pjanića u mahmurluku
De mi ovo prevedite bogavam! "Istraživači su otkrili da se većina sudionika ojećala manje zadovoljno nakon broka ukoliko su bili nenaspavani nego kada su ga pojeli odmorni nakon nešto dužeg sna." Klixovac brate kad prevodis ne prevodi ga bukvalno vec mu nadji neki smisao. 3x citam ne znam sta citam.
@Anonimousin Klix...
Idite preko dana bavite se fizickim aktivnostima ... Pa da vidimo....
ima dobre istine u ovom ja licno zadnjih 8 9 godina spavam vrlo malo, i ne spavam cesto otprilike svakih 5 6 mjeseci mi se sve sabere i dva tri dana povracam, i onda ponovo sam miran 5 6 mjeseci, a mrsav sam nema sanse da se udebljam a jedem dosta