Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda tako socno
Ko ga ne bi pojeo kad ga pogleda ovakvog
Ja ja i ja se slazem da je obrnuto. Kralju vecinom gojazni spavaju puno jedu puno i malo je*u.
mogu licno da potvrdim. kad sam radio master rad, poslednjih dva meseca sam imao velika kasnjenja i spavao sam svaku trecu noc. ugojio sam se 10 kila za dva meseca, iako sam vecinu vremena u stvari gladovao jer nisam imao vremena da idem u prodavnicu. a sta god da sam pojeo se neispravno metabolisalo i islo u salo. telo ti bukvalno poludi. a o radu srca da ne govorim. za par meseci mozes da ostaris i unistis zdravlje koliko bi i za pet godina standardnog nezdravog zivota
pa sto si radio master rad
@KarCod pa sto da ne. ako se organizujes kao sto urade svi normalni i zavrsis na vreme, onda je super. al ako si lenstina koja sve odlaze, kao sto sam ja bio, onda se namucis debelo.
Nazderem se kao stoka i legnem da spavam, a gojazan nisam. Nabijem ove istrazivace na ku*ac.
@Ramayana Sve i svasta.
Jedu go@na i ovi istraživači, kad imaš, možeš da biraš šta ćeš da jedeš, piješ i koliko ćeš da spavaš. Kad nemaš i želudac prazan, nemožeš zaspat od kvčanja crijeva i da hoćeš.