Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko decenija istrazivanja i utrosenih novaca i nasli ste 0,001 % nekakvu hemikaliju u organizmu koja je samo sicusni dio cijele te price nedovoljan i za sta konkretno da se pomogne ljudima koji pate od teske bolesti...
Svi koji ce o vakcinama pricati sad. Prvo operite zube, pardon ta dva zuba koja su van ostala jos od ne pranja.
haj ba ne laprdaj ;)
Nisam veću glupost i škrabotinu pročitao. Koji bolan naučnici... jel ovi isti što ih bill gates na čelu sa ubicom Faučijem finansira. Svi poremecaji sa srcem i dnk, kanceri i hiv ce doci od vakcina, narocito pfizera i moderne... tako da, valjaa u zatvor, korumpirane ubice i saucesnici.
Put pacijenta-opsta praksa, uputnica neuropsihijatar, mirovanje, posmatranje, izolacija od internet sadrzaja sto izazivaju fobije, paranoje i sl.
@opleti nemoj biti ohol, daj sebi sansu. evo poslusaj sta ce izlagati strucnjaci sa dokazima. https://dokumentarac.hr/covid-19/video-reiner-fullmich-pocetno-izlaganje-velike-porote-na-hrvatskom-jeziku