Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tehnika Crispr CAS-9 uznemiri DNK koristeći virus ubrizgan tekućinom koja mijenja DNK. Ubrizgan je u mišev unutrašnji dio uha koji je zadužen za prikupljanje zvukova. Jesu li se vec organizovali "zabrinuti roditelji", pobornici nevakcinisanja djece, i krenuli sa peticijom protiv ovog istrazivanja jer "farmakoloska mafija" na njihovoj djeci sprovodi ispitivanja i izaziva im kod djece autizam i neplodnost :DDDDDDDD????
Ovo su pravi primjeri rada stručnjaka i usavršavanja u svojim struka
U moru loših vjesti iz BiH, ova vjest je ko sa druge planete !!!
Jasta je nego "sa druge planete" ;))))!!! Jos samo da se oglase "zabrinuti roditelji" protivnici vakcinisanja djece ustvrdivsi da ce im taj virus izazivati autizam i neplodnost kod djece, da "farmakoloska mafija" vrsi ispitivanja na njihovoj djeci i onaj tzv. sejh Kuduzovic i izda fetvu da je to muslimanima haram lijecenje ako do njega dodje .
Može li se kako kompletnom balkanu izmijeniti gen
Bila je sansa u 2 svjetskom ratu ali nismo imali srece
Turci su pokusavali 500 godina ali bezuspjesno. Primitivizam i divljastvo je tesko iskorijeniti..