Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace doktorica je iz Tuzle, zavrsila Harvard i vodja je tima u Skotskoj.
Naravno to sam napisao i Simicima kad sam im javio za vijest, a oni o tome ni rijeci u clanku. Bra'o Simici, fino ste to sakrili.
Evo i orginalnog clanka sa britanskog Daily Maila. http://www.dailymail.co.uk/health/article-5039221/One-dose-Trodusquemine-reverse-heart-disease-signs.html
Nikad vise otkrica i nikad vise mladji svijet nije umirao.
Eh, dokle bi ova Mirela dobacila da je ostala ovdje. Mogla je do sad biti nastavnik biologije u srednjoj skoli, na određeno vrijeme.
Kaje Mirela dab volila kod legendarne Sebije na usavrsavanje!
...samo je jedan lijek za srce, djelotvoran 100%.... ....a, koji je...reći ću vam sutra 😉
Jel ova Mirela naša
Jeste iz Tuzle je. Inace ima Harvard pametnica. https://www.abdn.ac.uk/ims/profiles/m.delibegovic
Srbi su opet otvorili sezonu "pronalazaka", da nisi nasli onaj Dejtonski sporazum na Palama nit' bi ovi nasli ovaj lijek, nit' bi oni nasli onu planetu. Jos samo da Srbi pronadzu istinu koja im je nepoznanica od pocetka svjetova i bolje sutra cjelom covjecanstvu je zagarantovano.
@SpIitskeKobre cojk je sve reko. Nismo ti mi krivi sto ti ne rade te dvije sive celije u mozgu.
Najbolji lijek za srce je Kur`an
@Svercer Imas i izraz "oci gladne", pa ne guras hamburger na oci. Nema gore bolesti od bolesnog srca. Dzaba ti onda sve.
ako Bog da
Najbolje kod ovakvih vijesti mi je ono 'ali'.. koje znaci da to vjerovatno necemo docekati kao ni lijek za rak..
et i ja sam jutros pronasao papucu ispod secije
Kod nas je karcinom pluca trenutno najveci uzrok smrti, znaci zabraniti nargile, povecati cijene cigarama, uvesti strogu provjeru sta se lozi i preci na elektricna ili hibridna prevozna sredstva.
od povecanja cijena cigarama nece se bas puno postici.. Veci efekat bi bio sa vise edukacija u skolama, vecu medijsku kampanju o stetnosti nikotina upravo sa tim podatcima smrtnosti kod nas i u svijetu..itd
@noemi Kako da ne....da je kutija cigara 200,00KM....pušio bih maksimalno kutiju godišnje, možda ni toliko! :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
valjalo bi mada koliko ti je odredjeno neces ni stotinku vise prozivjeti
ne znamo ni ti, ni ja, niti bilo ko tako da prestani se glupirati ako si odrastao covjek
bravo !!!!