Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da gledam da će drugi eksperti ako ne i isti za pola godine objaviti da je crno vino jako dobro za krvnu sliku i priliku i tako u krug
A sta da vam kazem...Moj caca 3 puta tjedno riba, blitva s krumpirom, rastika, divlje zelje, kupus pod ulje, sve na maslinovom ,cak i przi, ujutro jedna loza, poslije rucka i vecere po casa crnog vina....Naredni mjesec 93 godine slavi
Ko ne bi imao 93 godine kad jede 3 puta sedmicno ribu, rastiku, zelje, maslinovo ulje, da ostavi alkohol dozivio bi jos toliko.
Bosnjo
Ubleha alkoholne industrije. Alkohol i zdravo ne moze u istu recenicu.
@quez jedan od najbitniji sastojaka svake ambulante je alkohol.
Da vino valja Bog bi ga dozvolio .... Nadjite šta je to Bog dozvolio a da studije pokazuju da je loše po čovjeka ???
@hajrealno Vino je dozvolio Isa a.s. :)))))
@hajreNa onom svijetu će vas doćeti potoci vina i hurije prelijepe to porućuje Alah dragi svom poslaniku Muhamedu. ajet iz Kurana. Interesantno je da se u kuranu navodi ako te pitaju za vino i kocku, reci im da vino i kocka imaju i dobrih i loših strana ali više loših. Ne piše, zabranjuje se kao kod krvi, strvi i svinjskog mesa. To ima veze sa onim Ja da sam htio da vi budete svi isti vi bi svi bili ko jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poenta je piti casu bilo cega od rakijce bijelog crnog vina. Imati mjeru je bogatsvo zdravlja