Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rutina je jedna bitnih faktora dugovjecnosti.
Savjet strucnjaka: kad ste gladni tada je idealno vrijeme za rucanje, a kada padne mrak tada je idealno vrijeme za spavanje... Ko finansira ovo da mi je znati...
Od satova imam samo onaj za vodu i onaj za struju i oba pokazuju visoke vrijednosti.
Moje misljenje je da nema svako isti taj "unutrasnji sat". Znam ljude koji ne mogu uciti ujutro vec navecer u tisini. Tako da mislim da je bitno da svako otkrije i razvije svoj nacin ali i da ga se pridrzava.
Vidi muskarcu stavili grudnjak :)
@Cezvik Fali mu mammae :
cuj to ? ja mislio da najvise voli kad se ne zna ni kad se jede ni spava ... hvala , tolike godine sam živio u zabludi :)
@zoe komentar je bio sarkastične prirode .... naravno da se usvoji , nema ništa na silu ...znam po sebi , jer sam usvojio režim koji velikoj većini ne bi odgovarao a meni prijaaaa pravo ...tako je godinama i nemam apsolutno nikakvih problema :)