PROMO
5

Napunite baterije i riješite se stresa tokom Recharge wellness odmora u Splitu

Dan vam traje prekratko i čini vam se da ništa ne stižete? Žonglirate između posla i obitelji, a vrijeme za sebe jednostavno ne možete ugurati u 24 sata?

Rješenje nude dvodnevni wellness odmori tokom kojih ćete se revitalizirati, napraviti mini-detox te ciljanim aktivnostima postići učinak pravog, dužeg odmora.

Split kao idealna destinacija

Prvi zdravstveni hotel u Splitu, Marvie Hotel & Health savršeno je mjesto za odmor i opuštanje gdje će vam sa zadovoljstvom ponuditi i tretmane estetske i dentalne medicine te fizioterapije! Smješten na fantastičnoj lokaciji, u neposrednoj blizini mora, ali i centra grada koji, zahvaljujući blagoj klimi, bogatoj kulturnoj i gastronomskoj ponudi privlači domaće i strane turiste tijekom cijele godine.

Split je posljednjih godina zanimljiv kroz sva godišnja doba čemu svakako doprinosi kreativna i bogata ponuda grada. Tako je i hotel Marvie za svoje goste pripremio jedinstvenu ponudu dvodnevnih Recharge wellness paketa za savršen revitalizirajući odmor.

Uz dva noćenja po promotivnim cijenama, poklonit će vam opuštajuću masažu, a na raspolaganju će vam biti sadržaji Renevie Wellness zone: unutarnji bazen, finska i turska sauna, whirlpool i relax zona. Tu su i različite vrste masaža te Aqua Medical tretmani u kojima ćete moći uživati uz 10 posto popusta. A kako bi vaš odmor bio što ugodniji, ponudit će vam i opciju rane prijave i kasne odjave te besplatan WiFi i parking.

Maksimalno iskoristite svoj Recharge wellness odmor

A dok uživate u svim ljepotama Recharge wellness odmora, svakako imajte na umu da ga možete dodatno obogatiti u vlastitoj režiji. Evo nekoliko naših favorita:

Kvalitetno se naspavajte – dobar san ključan je za optimalno zdravlje mozga i tijela a u novim, prostranim sobama hotela budite sigurni da ćete bez problema odspavati optimalnih 7 do 9 sati .

Potrošite poneku kaloriju - u teretani ili u prostranom zatvorenom bazenu, dogovorite individualni trening ili se jednostavno uputite u šetnju uz more. Hodanje i boravak na otvorenom će vam pomoći da razbistrite um i smanjite tjeskobnost, a Split itekako obiluje sunčanim danima i tijekom zime.

Potom, ugodite si - dobra masaža može za vas učiniti puno više od fizičkog zadovoljstva. Ona je sjajan pomoćnik u borbi protiv stresa jer smanjuje razinu kortizola, poznatog i kao hormon stresa, a stručni fizioterapeuti otklonit će bol koja vam se nakuplja u leđima i ramenima od stalnog sjedenja.

I za kraj, birajte zdrave i hranjive obroke – često se na odmoru jede više i unosi više kalorija, u Marvieu se u ukusnoj hrani može uživati i bez grižnje savjesti! Počastite svoje nepce ukusnim, bezglutenskim obrocima hotelskog restorana Da'Mar gdje uspješno spajaju mediteransku kuhinju i najsuvremenije gastronomske trendove.

Samo jedan klik na https://marviehotel.com/recharge dijeli vas od kratkog, ali jako učinkovitog wellness odmora.