Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze jedan dobar drug skoro. Joj da mi je smrsati pa se ovako za slauf uhvati. Sutimo dvi, kada jedan dobaci samo podji placati sto jedes i pijes i nece biti stomaka
A muškarci sa stomacima su kao sačuvani tog rizika. Jao Klixe, nikada kraja tvojim glupostima
Dijeta ili vjezba za premjestanje masti? Lud zbunjenog? Kako bi bilo s dijeta ili vjezba za gubitak masti!?
pa bolje da ima malo da se moze za sta ujest'
Xyz
ovo je ok
joj jest meni ovo sexy ovako kad ima stomacica
Lik Bozice plodnosti nije jeo pite, pizze, cokolade i slicno...pa opet bilo tibe, guze i ostalog za izvoz....istrazivanja my ass..
nema nista bolje od sexa sa podebelom zenom/djevojkom,sve se trese prebacuje,mehko ,mesnato,toplo ,a ona stabilna od tezine gdje je postavis ne mice ti samo udri!
Jest sexy stomacic 🍀🐿️
Bolje da ljulja nego da zulja😉
A kod muškaraca nakupljanje sala na stomaku ne može dovesti do nastanka srčanih tegoba ???' Naučnici sa univerziteta u New Delhiju su otkrili da žene koje imaju manji stomak imaju veću guzicu i kraće noge a manji rizik od gastroenteroloških problema od onih koje imaju malu guzicu a duge noge.
@Sharaf pa koju bi ti?
BBW
Jesti što manje masnoće, bilo koje. Od esencijalnih ugljikohidrata najvažniji su zdravi, prirodni šećeri iz meda i voća, naročito suhog. Tako, sa rižom ili tjesteninom umjesto masnih ćufti od crvenog mesa stavite grožđice i suhe šljive ili datule. Kupovni sos od paradjaza ili kečap u koje se dodaje bijeli šećer, zamijenite sa mnogo meda. I stalno tako. Često praviti kompot od suhog voća. Ishrana sa mnogo zdravih ugljikohidrata spriječava dijabetes i stvaranje masnih naslaga.
Ovo čitaju samo žene