Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto važi i za jedenje i skoro sve bolesti. Kad prestanete jesti...odjednom sve nestanu. Npr nestane alergija na polen. Kasnije nastavite ali ispravnu samo hranu jesti, i neće se bolest vratiti. Prvo nestanu svi bolovi npr zubobolja...narastu novi zubi. Čitajte Fasting and Sun Bathing i Orthotrophy knjige. Bez operacija itd.
Ispušiš cigaru, sačekaš da se pluća obnove pa zapališ još jednu i sve u krug.
Prestao pušiti prije 6 mjeseci, i nikada bolju stvar nisam uradio za sebe. Ponovo udišem punim plućima :)
Čovjek ništa gore ne može raditi samome sebi od žderanja smrdljivog dima i otrova, i to sve za puno para. Teško shvatiti tu budalOštinu.
Ma nije tesko shvatiti, droga je to.... Ex pusac 3 kutije dnevno Prestao prije 5 godina
Jasta!
Okanite se cigareta najvece zlo uz alkohol i drogu
@KelleKulesi Alkohol i cigare su i sami droge, tupane.
malo pusis malo jbs.
Nikad nije kasno prestati pušiti!
@ZutiGolub jeste ali kome pricas kad je 75% pusaca u nasoj zemlji a pola njih kuka kako nema za hrane a za cigare mora biti, debili...
"Stanice" su ćelije, ili?
@Muppets Tačnije "your moms anus" im je naziv.