Promo
132

Najpovoljnije usluge snimanja magnetnom rezonancom poluotvorenog tipa u radiološkoj ordinaciji SemaMed

S ciljem pružanja kompletne i kvalitetne usluge našim pacijentima, otvorili smo novu radiološku ordinaciju koja Vam nudi snimanje magnetnom rezonancom poluotvorenog tipa.

U Sarajevu po prvi put imamo magnetnu rezonancu poluotvorenog tipa. Naša savremena oprema nudi jasan i detaljan prikaz. Vrlo je važno istaći da je naročito pogodna za klaustrofobične osobe, odnosno osobe koje imaju problem sa zatvorenim prostorom. Prema tome, ovaj aparat omogućava opušteniji tretman.

Magnetska rezonanca je savremena, radiološka, te dijagnostička metoda koja Vam pruža savršenu vizualizaciju cijelog organizma i promjena uvjetovanih različitim bolestima. Ovaj pregled je vrlo koristan, detaljan i sveobuhvatan, omogućuje bolji uvid u pojedine dijelove ljudskog tijela, sve organe, meko tkivo, kosti, zglobove, odnosno sve strukture u unutrašnjosti tijela. Daje realnu sliku o morfološkim promjenama na organima u različitim vrstama patoloških stanja i bolesti.

Bezbolna je i potpuno neškodljiva za pacijente, pa se pregled može ponavljati više puta. Naš aparat je poluotvorenog tipa, pa je samim tim osećaj zatvorenog prostora sveden na minimalnu mjeru.

Usluge koje nudimo su MRI pregledi:

  • glave (endokranijuma)
  • cervikalne kičme
  • lumbosakralne kičme
  • zglobova koljena

Cijena pregleda magnetnom rezonancom je 250KM. Međutim, penzioneri kod nas imaju posebne popuste.

Ordinacija SemaMed je smještena na Ciglanama, u opštini Centar. Nalazimo se uz glavnu cestu. Dobra lokacija i pristupačnost je jedno od velikih olakšanja za same pacijente.

Obećavamo Vam stručan i domaćinski pristup, uz profesionalno, stručno i prijatno osoblje.

Zakažite svoj pregled na vrijeme, a mi smo tu u službi Vašeg zdravlja.

Za više informacija posjetite radiološku ordinaciju SemaMed u ulici Husrefa Redžića 1 na Ciglanama, kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected], pozivom na broj +387 33 867 389 ili putem naše Facebook stranice.