Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji nacin za smrsati je jednostavan.................SMANJITI JELO
Najbolja je lubenica... Izabrati lubenicu, jedno 5-6kg... Prvi dan je izvesti u šetnju, po mogućnosti što dužu.. Drugi dan je staviti na pod, preskakati 150-200 puta... Treći dan joj pokazati džoging, 5-6 km... Četvrti dan joj pokazati stepenište, 5-6 puta gore dole... Čudna biljka, što je više koristite, više mršate...:)))
Što više avokada pomaže mršanju ? Ma nemoj. Avokado u prosjeku sadrži 27 grama ulja što iznosi 243 kkalorije. Samo vi krkajte avokada, za mršanje. Što više :)
DŽESU BADEMI? KLIKS VAZDA BADEME NABRAJA
Sad imamo articoke, avokado, šparoge.......:-) Nije samo badem skup. ;-)
Hahahaha ja citam i vec se zabrinula sto reko da ne jedemo, nije valjda da nesto nisu dobre, i na kraju mi bas kamen sa srca spade. Ma moze podjelit cemo svakako, samo nam nemoj govoriti da ih ne jedemo. :-)
Nista novo nisu rekli :):))