Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa naglo odricanja i od narkotika izaziva takve simptome, al jbg mora se
Odbacio jer sam tako zelio..gazirane sokove, obicne vocne, jer su prepuni secera, slatkise grickalice,pomfrit sve izbacio..jedem voce ako mi se slatko jede, hljeb u 15dana na nivou 3 kifle..bolila me glava pomalo 7 dana i onda prestalo jer se organizam navikao na drugu ishranu, i sad nemam problema, a ni ne trazi mi se vise nista od ovoga ranije,moze stajati pored mene necu jesti ni ti mi se jede..
15 godina sam imao veoma ceste glavobolje, mislio sam da je genetski jer mi i otac ima tavkih problema. Dva do tri puta sedmicno sam imao te glavobolje, nekad jace, ali vecinom slabije. Preko noci sam postao vegan i imao sam u zadnjih godinu dana, mozda 3 slucaja glavobolje, i to, ako duze setam u zimskom perioud po tuzlu, zbog zagadjena, ili evo bas neki dan, od farbanja ograde i udisanja boja
Laž. Ja nakon promjene prehrane i izbacivanja šećera i fast fuda iz jelovnika osjećam se drastično bolje.
nista nije nezdravo ako se konzumira u umjerenim kolicinama.....