Zdravlje
22

Promo / Myko-life ljekovite gljive - 100% prirodan preparat za borbu protiv najopakijih bolesti današnjice

Ako se borite sa opakim bolestima poput npr. karcinoma, želite ojačati imunitet ili možda samo popraviti nisko željezo, Myko-life ljekovite gljive su prava stvar za Vas.

Myko-life gljive utiču na jačanje zdravih dijelova organizma, koji zatim započinju borbu protiv bolesti. Svjesni smo činjenice da je svakim danom oko nas sve više malignih oboljenja koja nam ne dozvoljavaju da uživamo u životu kako bismo željeli. Svi se, baš zbog toga, nalazimo u nedoumici šta od preparata uzeti da se djelotvorno izborimo sa bolešću. Ako se osvrnemo na neka davna vremena, interesantna je činjenica da se u borbi protiv raznih bolesti, hiljadama godina koristile razne vrste ljekovitih gljiva. Isti slučaj je i danas.

Hawlik je kompanija koja je zahvaljujući ljekovitim gljivama postala najveći Europski proizvođač prirodnih preparata dobijenih iz ljekovitih gljiva koje služe za borbu protiv najopakijih bolesti današnjice.

Kompanija Spanish Market je uz dozvolu Ministarstva zdravlja BiH, omogućila svima da baš ove ljekovite gljive imaju nadohvat ruke i da se što lakše izbore sa svim bolestima „modernog“ doba.

Mykolife ljekovite gljive su gljive čije je osnovna primjena borba protiv svih vrsta bolesti, a pored toga jedne su od najjačih osnaživača imuniteta na prirodan način. U svom portfoliu nude 10 vrsta gljiva i to Coriolus, Shiitake, Reishi, Maitake, Cordiceps, Agaricus, Hericium, Polyporus, Auricularia i Coprinus.

Svaka od pomenutih gljiva pomaže kako u prevenciji tako i u izlječenju određenih bolesti i stanja.

Posebno su djelotvornone kod:

  • Pada imuniteta izazvanog različitim stanjima i oboljenjima
  • Kao propratna terapija uz kemoterapiju i radioterapiju

Kao pomoćna terapija u liječenju mnogih hroničnih bolesti poput:

• Malignih oboljenja ( svih vrsta karcinoma) • Ulceroznog kolitisa • Dijabetesa • Povišenog krvnog pritiska • Srčanih oboljenja • Različitih autoimunih bolesti • Pri borbi sa helico bakterijom • U borbi protiv virusa HPV-a

Gljive se nude u vidu kapsula koje sadrže kombinaciju koja se pokazala najdjelotvornijom u borbi protiv bolesti, a to je kombinacija ekstarkta i praha pojedine gljive.

Bitno je naglasiti da su svi preparati 100% prirodni, uzgojeni u strogo kontoliranim uslovima uz stalnu laboratorijsku kontrolu. Svi proizvodi su nosioci prestižnog Agrolab certifikata za kvalitet.

Zbog činjenica da ima mnogo vrsta gljiva, postavlja se pitanje kako izabrati odgovarajuću za određenu bolest ili problem?

“Budući da svaki čovjek drugačije reaguje na preparate, zbog toga, prije nego što se odlučite za neku od gljiva poželjno je konsultovati stručnjake. Naša kompanija, osim što ima doktora, surađuje i sa iskusnim myko-terapeutima iz Njemačke i Švajcarske, tako da putem interneta ili telefona možete tražiti savjet. Mi ćemo vaš nalaz proslijediti u Njemačku i na taj način za vas pronaći terapiju koja će biti najdjelotvornija za vašu dijagnozu”.

Uspostavljajući ponovo izgubljenu prirodnu ravnotežu, čovjek dobija bitku i sa najopakijim bolestima današnjice.

Ne prepuštajte stvari slučaju, preuzmite zdravlje u vaše ruke!

Više informacija možete dobiti na www.mykolife.ba, fb: https://www.facebook.com/mykolifeljekovitegljive putem e-maila: [email protected] ili na broj telefona : 033/760-901