Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_____Marko Aurelije_____ "Porazno je kad u životu pojedinca prije klone duh nego tijelo.
Meni recimo Šaban Šaulić pomaže kod depresije
Ako te neki zvuk moze uplasiti onda te isto tako neki zvuk moze usmjeriti na dobar put. Cista logika. A jedan naucnik kaze da kad se covjek samo sjeti nemilog dogadjaja u proslosti da tako covijek 'podsvjesno' prozivljava taj nemio dogadjaj sto mu povisava razinu stresa. Meni je muzika puno pomogla recimo kad sam nemiran i nema sanse da studiram strpljivo, pustim si bas muziku koja ce me smiriti. Musika definitivno ima odlucujuci uticaj u smirenju, fokusu, i koncentraciji.
Ako naučno dokazano pomaze, to znaci da neka ružna muzika može i da odmogne, je li tako?
Definitivno, na primjer, ti koncetrisan ucis u sobi pored kancelarije za zalbe gdje svak ko izlazi definitivno 'mora' bas 'mora' zalupiti vratima da te stresne u sred zivca.