Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve korona vaka korona naka
Prebolovao sam koronu bez poteškoća, znači siguran sam od raka.
Virusi ubijaju karcinome, davno dokazano. Tacnije, aktiviraju vlastiti imunoloski sistem koji ubije karcinom. Samo sto se o tome cuti iz nekog razloga.
Nemojte da Bil Gejts za ovo cuje d acovid lijeci rak izmialit ce drugi virus 😂
Pa kažu ne valja korona 😂
Pa kažu ne valja korona 😂
Nisam znao da je COVID 19 čak i zdrav u nekim situacijama. Cak sto vise,pozeljno ga je dobiti jer se s “covidom” sve druge bolesti izlijece 😂😂😂
Obično dobro reaguje na hemoterapiju, glavni tretman, i gotovo 90 posto pacijenata preživi duže od pet godina nakon dijagnoze...Ne daj Boze da saznas dijagnozu,a znas ovaj podatak.Pa i tih 5 godina ili nesto vise je smrt prije smrti...Srcani udar zakon,da se moze birati,al ne moze.
prva pozitivna vijest u kojoj se korona spominje ,da ih hoce biti sto vise da skinemo ovu koronu sa grbace
Sve je više dokaza da su virusi čistači. Tako i obični virus gripa, digne temperaturu i očisti organizam. Neko zatruje jetru pa se radi o virusima koji pomazu ocistiti sve ili koji su otpadni produkt, pa imamo hepatitise, itd.
Pa eto, nema ni gripe zbog korone, pa se vi vakcinišite.
Gripe nema jer svi nosimo maske, daleko je manje kontakta i kapljičnih prenosa influence, dezificijense trosimo k'o vodu itd. Vratiće se ona, ali bolje i gripa nego ova vnago od Corone
jasno je...pobijedio je samog sebe
Zanimljivo
100%
prepao se kad je ugledao strasni virus
Poslije ovog sa koronom biće revolucionarno ako se ispostavi da to zlo zaista ubija ovo drugo.
Možeš objaviti šta god poželiš da ide u prilog kovidu i nikome nećeš odgovarati za to.Ispočetka su navodno štitili ljude od pandemije a sad štite pandemiju od ljudi
Nedavno je covjek koji je bio zarazen coronom iznenada dobio progresivni hockinov sindrom i ubrzo je umro. Dakle virus ima neke veze sa limfomom, ili ga okida ili ga povlaci.