Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5. Razbistrite vaš um deset sekundi zamišljajući opuštajuću scenu...i taman razbistrim um, kad odjednom sejtan sapuce na uho: pocinje skolska godina, trebaju knjige, ogrev, registracija.... i onda jos dva sata prevrtanja.
desanka sakic
Brojim do 9 i odmah se dižem.......bokser.
Ja pocinjem da radim u 6 am pa sve do 4 pm i onda dodjem kuci i radim nesto oko kuce ,i dok jedem i istusiram se vec sam zaspao na nogama i otvorenih ociju ... I vec znam da cu ustati nenaspavan .
Uzmem slusalice,pustim ucenje Kurana na Youtube.. zaspim u roku od 15min.. pokusajte,pa se uvjerite!
Kad bi ljudi samo znali moj brate .
@nostradamus2012 ko uspavljuje You Tube poslije tebe .
A moze i ovo... https://youtu.be/s2c4L6ovffg
Evo moj prijedlog: https://youtu.be/QOj-xkABS5k
Brojim do tri i zaspim a bogami nekad i do pola cetri
@d̵id̵i hhaaaahaaa dobar si
istom metodom možete pogoditi brojeve na lotu, da radite za kasom u bingu ne bi vam trebala meditacija da brzo zaspite, ovo ja članak za amricu i sličnje njoj
Za 120 sekundi - bravarski čekić 500 Za 60 sekundi - bravarski čekić 2000 Za 10 sekundi - E uzmeš onu macolu što se štema sa njom , pa onim špicem pravo iznad lijeve sljepočnice , da oslobodi 72-gu čakru i relaksiraju auru , ako ne umreš , onda si zaspo
4-7-8 sec. Fokusiram se na brojanje, zabrojim se, iznerviram se
prvi korak je pokusati usutkat komsije. galame ko slonovi.
Mike Tyson zna tajnu kako da zaspeš u sekundi. Ko je radoznao neka ga upita.
@yebaim da mu šapne u uvce he he
Ja sam sebi kupio knjigu pjesmica. Sad svake veceri citam par pjesmica citam je po 3-4 puta
ili pustite kisu na youtubu 😂