Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove sto su smrsale mora da su se vise udarale. Lahko je zenama.
Za mrsanje je najbitnija volja!!! ... a nacin na koji ces to postic nije bitan. Smrsat nije lako, lako je bilo godinama lezat i tovit se, ali treba isto tako zapet određeni period propisatmajcino mljeko sine pa da taj stomacina i sise spadnu. Ovo sto kazu da ne moze samo treningom da se smrsa apsolutno nije tacno. Neko mozda nije u stanju da sebi svaki dan priusti piletinu, salatice, voce itd... Debo je zato sto jede svaki dan za 5 KM(2 hljeba i 2 pastete) ... to jest jeftino al deblja u vraziju mater. Al zato ako to sekundicu smanji i trci svaki dan rezultati mogu doc samo upornim i napornim radom. Ja sam zivi primjer za 3 godine sam skinuo preko 30kg, nisam posebnu paznju obraco na ishranu, jedem ko i prije samo nikako poslije 5 navecer, ponekad se nagradim necim slatkim al rijetko. Za to vrijeme nisam ni jednom otiso u teretanu, samo trcanje trcanje i trcanje. To sam sad zavolio i ne mogu bez trcanja, aBd na godinu trcim polumaraton ... to mi je sljedeci cilj ...VOLJA!RAD!UPORNOST!
Ko želi da se ne udeblja, ili ko želi da smrša, neka iz upotrebe izbaci velike tanjire, smanji hljeb i slatko
ja ne jedem iz tanjira, ja jedem iz šerpe
Život je san, :)))) Onda, nek' ti je Bog na pomoći.
Perete više sa mršanjem
režite crni kruh na tanke šnite i biti ćete fit;D
Smršaćeš kad probušiš kašiku.
Bravo, otkrili ste toplu vodu. Normalno da nece smrsat' kad su zderale k'o krmace. Potrosi 200 kalorija, unese 3 hiljade, dzaba teretana, traka i trcanje, opet ce liciti na protocni bojler :D
Masa se talasa :D
Kako si zao, bolje da jede i uživa u životu nego da bude nadrkana mršavica,.,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaže: "Moram malo u teretanu da pretvorim ovo salo u mišić. Još se puknem kakvim proteinima i to je to". Ali hoće da se pukne proteinima! Pukni se lopatom živ bio!
kontradiktornost. steta lopate.