Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu matematike, recimo da ti produži život a gdje je izgubljeno vrijeme , izgubljeno je 2,3 h svakog dana na ispijanje tih istih kava, čista glupost, kava i cigarete su izmišljene za neradnike. "Jao boli me glava nisam popio kavu" Boli tebe "bratko" glava od drugih stvari a to nema veze sa kavom. 500 korak pređeš na dan i očekuješ da te ništa ne boli.
To je placebo efekat i uvjek pali
kafa je najveci toksin koji samo steti tijelu. ostalo su gluposti i propaganda
Još jedan što je nasjeo na tu podvalu. Kafa je i lijek i otrov, zavisi od količina i konteksta situacije, da ne kažem crijevne flore i hidracije. Sve ostalo su površna, ekstremistička, neutemeljena i da ne kažem debilna razmišljanja.
Ne znam. Puno je nekakvih studija. Jedna kaze da je to ok, druga da nije. Realno nekako mislim da sve sto se konzumira umjereno nije stetno.