Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mlijeko vakcinisanih oceva ce dovesti do toga da nece moci ni postati ocevi.
Hm...
тi siмоi vodja!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahahahaaaa, kako su sada krenuli banovati sve redom. Čuj naučno istraživanje sprovedno nad 21 osobom. Najsmješnije je kada ovi sa Klixa počnu prićati o naucnim istrazivanjima. Klix novinar jeste jednkao pseudonauka.
Sve bi to bilo super kad bi danasnje majke dojile svoju djecu!
ako sam ja vakcinisan i imam seksualni odnos sa partnericom a ona nije vakcinisana, dal je na kraju i ona imuna
MOGLO BI???* Pa furdo plaćenička, sve vas treba zatući i na burzu poslati
Kakimo mnogo mi vakcinisani pa ce nam i kanalizacija biti imuna na viruse... HaaJJJ zdra'oooooooo!
Bebe koje ne obolijevaju? Propaganda i lazna vijest
Stvarno mislite da smo stoka. Odgovaraćete bando lažljiva.
Vakcinisane djevojke,mogle bi izgubiti plodnost,poslije dvije doze.
#dojiga
Mogul da dojim
Sram vas bilo: zdravstveni radnici, politicari, mediji, naucni radnici, policija i td. Prodali ste svoje narode. Nadam se da ce jednog dana i vama sve doci na naplatu.
znaci trebali bi podojiti poneku dojilju.
"moglo bi zastititi" prosjecni kliksac čita "zavjera hoće nas sve pobiti vakcinom" ili "100% ce nas zastititi" i za par mjeseci ako otkriju da ne štiti dojencad dovoljno, reci ce da nas lazu i da nista ne znaju i da im se ne moze vjerovati...
Radije cu dojit mame nego se vakcinisati hahahaha 💉
ova vijest je prelila casu od sada vise definitivno ne ulazim na ovaj prokleti portal mrššš
I mlijeko nevakcinisanih stiti bebu jednako...jer dijete kroz mlijeko od majke dobija antitijela na sve sto kreira majcino tijelo (odnosno cemu je ona izlozena). To ne vrijedi samo za koronu. Vrijedi i za druge viruse. Zato se kaze da dojena djeca imaju bolji imunitet.