Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalna glupost , gojaznos u 5 godini nema nikakve veze sa konumiranjem mlijeka poslje 2 godine, vec su roditelji krivi sto djecu nepravilno hrane te im dozvoljavaju da po citav dan gledaju tv, tipicno za amerikance za svoju gojaznost traze krivca bilo gdje samo da oni nisu za to odgovorni
Danasnja djeca se ne krecu dovoljno, roditelji ih autom voze cak i u skolu, hrana je puna hormona... ne kao nekad... sve to utice na gojaznost.... a i roditelji skoro da i ne kuhaju, hrane ih fast foodom, pitama... supe ni na vidiku, ako je i vide to je ona iz kesice.... sta ocekivati???
Ljudi, ja sam dojila sisu do 4 godine pa me evo vitka i zgodna :P
ja i dan danas se nisam odvojio od sise i nemam problema s gojaznoscu
nema to ikakve veze...ja nikad nisam dotakao flasu pa sam bio debeo do svoje 11 od tada sam smrsao i jos mi govore da sam mrsav :)
ne bih ja iz flašice, ipak ja da ti mene podojiš ako imaš dobre sise...što je sigurno sigurno je.,..
Glupost !!! Pila sam i ja iz flasice paaaaa... Nisam imala problema do sada s tim. Cak sta vise, kod mene je obrnuto :) Nije vazno to sto piju iz flasice nego sto sa 4 godine imaju profile na svim mogucim drustvenim mrezama, video igrice i ostalo a lopta, ˝lastis˝, druzenje sa vrsnjacima nikad culi.
Vidim ja meni stomak nesto raste. Znaci od tog je to. Od sad samo pivo iz case.
@sandra potpisujem
laz cista...ja sam primjer kontra!!!
SS - samo sisa!