Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte vi sta hocete, nema boljeg osjecaja nego kad se covjek nadimi dobre neke vutrice pa onda pojede sve sto ima u frizideru :)
Napravljeno je u Bosni istrazivanje. Kosarkasi koji konzumiraju vutru redovno gube dokumente :-)
Nama je trava druga majka...
Sjecam se jedne koja je bila super inteligentna a duvala je vutru.. Sjecam se i jedne koja mi je bas super pusila a nije duvala vutru a bila je glupa kao ku*ac..
Glup si jarane.
Tko vutru puši dobar je u duši...
Zato su u Bosni mladi ambiciozni i pametni.Ocevi pili a sinovi idu u korak sa vremenom..naravno samo u losim stvarima.
Nekako mi zadnja recenica najdraza :D
Ti poznajes nekoga inteligentnijeg od ramba
TEBI POSEBNO SPERMISEM KEVU
ej sad ce da dodje Simke, pa cemo da te maltretiramo
@@Stariji Hoces da kazes da cemo na taj nacin i umrijet zdravije ? Ajde filozof ne lupetaj, idi malo vjezbaj, puno vec sjedis (nije ni to zdravo). Eeebo te ljeb
spermisem vam kevu
a mlade koje puse racku imaju veci IQ, valjal ova eeebo te ljeb
Pa normalo, inače ne bi pušili kanabis.
@\"Branimir Stulić - Azra, Rambo Amadeus, Dino Saran, Aca Lukas, Severina....ima li dalje??\" Hoćeš da kažeš da su ove osobe inteligentne???? Samo se vi tješite da je kanabis OK, a svi ste svjesni da kad droga uništi nervnu ćeliju ona više nema mogućnost regeneracije(obnavljanja)... Živite zdravo, jedite zdravo, pijte zdravo, seksajte se zdravo... a pustite toksine poput droge, alkohola i nikotina... dok vam je god pamet zdrava i tijelo je zdravo, i tad vam niko ne može ništa...
E vidi što lažu..