Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne prdite u prazno farmacia abd lagano ce propasti sa mafiom koja proizvodi sranja da nas ubija i sakati kroz vakcine lijekove to i djeca vise znaju da se svaki virus proizvede i ako si vakcinu primio sad ces morati novu jer ne sadrzi otrove protiv nove bube koju nam ubace. Pametnije je zagovarajte price i teorije lijecenje od raka.
Farmaceutske kompanije su jedna od 5 najvlećih opasnosti za ljudsko zdravlje u 2019.
Jel to ona WHO što je svijet plašila sa pandemijama svinjske, ove one gripe, hahaha pa su države potrošile milione na vakcine koje su kasnije bacile, tj. platile da se unište. Ludilo
samo neka napišu nalaz da je moje dijete sposobno da primi vakcinu ja sam prvi u redu
@N-E regija. A zasto ti dijete ne bi bilo sposobno da primi vakcinu? Je l' ti mislis da se vakcine nabavljaju kod Nusreta na Heco-pijaci?
@Sticenik hahah nije daleko od toga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slobodno neka se ne vakcinišu, takve nam budale ne trebaju.
Za sve teoretičare zavjere.. Ako su vaše teorije tacne kažem ako iza svega stoje farmaceutska industrija koja namjerno širi bolesti i koja po vašem mišljenju ubije i razbili dnevno milione dal je moguće da ta ista industrija sutra namjerno napravi virus koji će pobiti ili razboliti sve one nevakcinisane ili dal neko namjerno spinuje roditelje da nevakcinisu djecu dajući lažne informacije preko Internet doktora koji nemaju ni medicinsku školu??
Takvim idiotima je idol onaj moron Pernar. Neki dan prdi po fejzbuku kako treba uzimati samo vitamin C u prahu pa ce te gripa mimoici, eno ga juce obolio od gripe. Mene je strah takvih Dzikana i njihove neunistive gluposti.
ne brini se za druge i vakcinisi se dok je vrijeme 😅
@finixyzq Uzimam limun i med. Ali ne tvrdim javno hiljadama ljudi da ce te gripa mimoici zbog toga. A jos je taj idiot kao zavrsio medicinsku skolu. Nekad se govorilo za gripu, ako je lijecis traje sedam dana, a ako je ne lijecis traje heftu. I sad se nekakav saralatan nasao otkrivati toplu vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to so primitivci nove degeneracije.
Riješite zagađenost zraka i hranu koju jedemo, neće nam trebati vakcine.
@ajax1602 Ne lupetaj. Ni zagadjenost ni hrana nemaju puno veze sa zaraznim bolestima.
@jo008 reci mu imenjace, podijeli znanje kad vec sve znas