Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravio se u ratu kad su seljaci prirodni prodavali za 200 maraka za teglu
Bolje napraviti od maslacka i pojesti nego kupiti u supermarketu med od secera
Kod kuće napraviti med od maslačka je ništa drugo nego napraviti sirup koji od velike količine rastopljenog šečera ima gustinu meda. Taj šećerni sirup kućne izrade je samo aromatiziran iskuhanim cvjetovima maslačka, i to svijet naziva medom od maslačka.
@sezam.susam pa pored secera dobijes i stvari iz maslacka...a nisu sve stvari temperaturom unistene...to je zabluda...da je to tako...mi od kuhanja ne bi rasli...a u stvari od kuhanja se najbolje zivi ono sto bi se reklo na kašiku ! minerali ti se buraz ne uništavaju kuhanjem!
Onda je bolje da mene popnite u njivu , eto sanse da napunim stomak medom.
Sviđa mi se ova rubrika ''ratnih recepata'' evo prijedloga za idući članak , ''kako izraditi kuburu od vodovodne cijevi'' .