Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ljudi prepustite mi se... 😂 😂 😂 😂
izliječi me ..
@KvaternikEugen1861 ne liječim psihijatrijske slučajeve.. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam ko je gori: vi koji prenosite ove glupe, na kobjagi argumentima zasnovane vijesti, oni koji trace vrijeme na ovakve studije umjesto da traze lijek za neke stvarne i neizljecive bolesti ili oni koji u sve ovo vjeruju.
pa naravno da su vece sanse kad od 100 doktora 80 zena... Barem danas kod nas
Jos ako su kakve dobre dizu iz mrtvog
Ovo je seksistički !
Glupim analizama nikada kraja
Onaaaj, najveća je vjerovatnoća da ćeš umrijet ako te liječi neko ko nema pojma i kupuje ispite. Neznalica je neznalica, muško ili žensko svejedno je.
wow ...koje otkriće!
Lazu! Amerikanci stalno lazu po pitanju istrazivanja koja uvijek pronalaze da su zene bolje nego muskarci. Kako to da ne postoji niti jedno istrazivanje koje pokazuje da su muskarci bolji u bilo cemu? Odgovor: niko ne narucuje takva istrazvianja. Kako prepoznati da li Amerikanac laze - ako mu se otvaraju usta onda laze!
muškarci su destruktivna snaga prirode, bez žena bi sve propalo..žena je simbol života, muškarac je simbol besmisla
ja gluposti, zar nema nista pametnije da se napise i objavi.
Nema. Feministicka propaganda je na prvom mjestu.
Isto uzima mito ko i muške kolege.
istrazivanje provedeno na intergalaktickom, multinacionalnom, prestiznom Univerzitetu u Travniku
Ne znam koliko je ovo tacno, al s obzirom da sam imala priliku imati i zenskog i muskog lijecnika, moram priznati da je zenski lijecnik bila mnogo vise oprezna i temeljita u svom radu. Znaci nista nije prepustala slucajnostima.
Kakve nebuloze izvaljuju.