Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov bi trebao biti Majke koje imaju višak kilograma potcjenjuju masu svoje djece. Težina zavisi od gravitacije, a masa je konstantna. Estupido pendejos.
Hrok mama hrok dijete 🐷 🐷
i mi smo jeli svasta pa sta nam fali? da se djeca igraju k'o prije ne bi bilo pretilosti. nas si mor'o prutićem utjerat' u kuću :D i to ga sam ubereš! :D
Kolko sam puta fasovo sto nisam htjeo ući u kuci u sedam kad je vrijeme za kupanje i crtani 😂😂 danas rijetko možeš vidjeti djecu da se igraju ko nekad zmire, cepica, lopte, lastisa... ja za sve krivim roditelje i tehnologiju. roditelju je najlakse uvaliti tablet ili telefon djetu u ruke da i oni mogu na miru uživati u čarima društvenih mreža, video igara i sl.
@grrrrrr.2 ... hahaha bili su to lijepi dani :) da, bas pred dnevnik su bile djecije emisije i crtici, a kasnije pravac krevetac. uuu, lastis mi je bio omiljeni :) slazem se, roditelji su krivi, **ble ih serije i internet!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to se zna, zato nije trebalo istrazivanje !
@puJ-do uffffffff ufffff vidi greske vidi greske, jbg steka mi space tipka.............dobro je pa tebe imam da me ispravis :):):):) ZA TO
@puJ-do pa jesi poplaho moram rec, al evo uspjela sam da dodjem sebi, popila jednu rakijicu da se smirim i sve je sada u dure :) hahhaiiiiiiii (mozda sam pretjerala jbg)