Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"sipka je lijek za sve \"bolesti\" ovog tipa\" jest, vidimo po velikom broju balkanaca. zedni krvi, nasilni, frustrirani i iskompleksirani.
dijete drago...kako bi ti bila bjena da ti vise nikad u zivotu ne naumpadne takvo ponasanje...sipka je lijek za sve \"bolesti\" ovog tipa
A ovo je posljedica njihove \"demkratije\", nema ovoga u normalnim drzavama, a dobro rekoste: \"cak i oboljeli imaju Pavloljev refleks, pa mogu nauciti da ako pocnu tuci oko sebe, znaju sta ih slijedi ... \" :)
Postovni urednice prije nego kopirate clanak prvo ga procitajte!!! \"Malena Britanka boluje od rijetkog poremećaja, odnosno takozvanog Smith-Magenis sindroma (SMS).\" ... \"Inače, SMS i nije tako rijedak poremećaj.\" ... Jesi li ti normalan?!
\"SMS i nije tako rijedak poremećaj. Od tog sindroma pati jedna od 25.000 osoba.\" Znaci torpedo 25 milja navijaca ima, samo sto se razlikuju sa djevojcicom u jednom: Oni naime kada uniste nesto, uzivaju u svome huliganstvu i klipove postavljaju i hvale se njima. Pitarcici, torpedovsko-sandzacko-huliganska od sada i bolesna skupina seljOaka..
Taj sindrom se kod nas zove \"huja\". I poznato je kako se lijeci... I fakat curica ne izgleda ni ljupka ni mali andjeo!
...ili joj je mama bila u zabrdju na proputovanju.....vidi joj se po jednoj obrvi
ovaj sindrom je normalna pojava na balkanu. mozda joj je mama bila na godisnjem na jadranu nekad?
i BTW uopste ne izgleda poput malog andjela :))))))
u mojoj familiji nije bilo sanse da iko ima taj \"sindrom\" cak i \"oboljeli\" imaju Pavloljev refleks, pa mogu nauciti da ako pocnu tuci oko sebe, znaju sta ih slijedi ... ... a ako nista ne slijedi, raste i broj... \"oboljelih\" koji imaju dijagnozu kao opravdanje za divljanje