Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vazi za sve osim za sarajlije....Mnogi mijesaju njihovu glupost sa demencijom, a oni prirodno nista ne znaju...Otud onoliko na silu ufuravanje da su ''evropljani'', ''metropola'' i slicne nebuloze... A mentalitet kasaba nivo...
@gdjica_zlica Nazalost si u pravu....vecina sarajlija ima taj provincijski state of mind...
Haj barem nije od klixanja.
Sad me i ne cudi sto se kite pricinjavaji onoj kuckici sto radi u klixu...Sine Klix 20 metara od glavne ceste.
A, u Bosni jos uvijek popularno reci da si is 'ćaršije' i vrijedjati one koji zive u prirodi. Sarajlijice zive u mentalnom sklupu 18stog vijeka gdje je priroda prezrena a 'ćursijica' razlog za ponos.
Eto sad smo konačno skontali što smo dementni
Osobe cija je svakodnevnica previse puna stresa, koje ne idu na vrijeme u krevet i ne spavaju dovoljno, ne unose dovoljnu kolicinu vode - imaju najveci rizik za oboljenje od demencije u trecoj starosnoj dobi.
Epidemija demencije na Alipašinom polju...:-D
Ko' nesto sam mislio napisati ali ..... :) :)
Ma hebeš ovu studiju. Kod nas se prave zgrade tik uz glavnu cestu.