PROMO
69

Lijek iz prirode: Saznajte koje su to najbolje biljke za srce i kardiovaskularne probleme

Momčilo Antonijević
Momčilo Antonijević
Od bolesti srca danas umire najviše ljudi. Polovina svih smrtnih slučajeva u zapadnim zemljama uzrokovano je upravo bolestima srca i krvnih sudova. No, dobra vijest je da se problemi sa srcem i krvnim žilama mogu riješiti i na prirodan način.

Momčilo Antonijević, novinar i narodni travar predstavio je biljke koje bi trebalo da koristite u slučaju da imate kardiovaskularne probleme.

Riječ je o Bio-Teo kompletu koji je sastavljen od tri vrste tinktura, biljnih kapi na bazi biljnih ekstrakata koje su namijenjene upravo jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Ovaj komplet sastavljen je iz najboljih biljaka koje su odlične za zdravlje.

"Glog je jedna od biljki koja jača srce, najvažniji mišić u organizmu, reguliše krvni pritisak, smiruje aritmiju, snižava nivo triglicerida i holesterola u krvi i preporučuje se ljudima koji pate od angine pektoris. Odmah iza njega biljka koja je dobra za srčane tegobe i poboljšanje cirkulacije jeste imela koja također ima sposobnost da reguliše pritisak. Osim imele i gloga tu su matičnjak i odoljen, biljke koje prvenstveno djeluju na nervni sistem, djeluju smirujuće i opuštajuće i preporučuju se ljudima koji su pod stalnim stresom. Također snižava krvni pritisak. Ruzmarin je također biljka koja pomaže ljudima koji imaju anginu pektoris, odličan je za srce i djeluje kao dijuretik", pojasnio je Antonijević.

Bio-Teo komplet sastoji se od Antistres biljnih kapi br. 33 koje povoljno djeluju na nervni sistem, dodatak su ishrani na bazi ekstrakata korjena sa rizomom valerijane, lista matičnjaka, herbe kantariona, cveta lavande i lista pitome nane.

Dio kompleta su i Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno djeluju na srčani mišić i kardiovaskularni sistem, dodatak su ishrani na bazi ekstrakata gloga, hajdučke trave, rusomače, srdačice i peršuna.

Tu su i Cirkul biljne kapi br. 35 koje povoljno djeluju na cirkulaciju i kardiovaskularni sistem, one su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga, bijele imele, divljeg kestena, ruzmarina, koprive i omana.

Gordani K, domaćici iz Beograda bila je neophodna operacija srca, ali je uz pomoć Bio-Teo biljnog kompleta Antistres + Corvit + Cirkul uspjela da eliminiše svoje probleme.

"Bila sam težak srčani bolesnik kojem je bila neophodna operacija. Međutim, ljekari su rekli da su mi krvni sudovi u takvom stanju da ne bih izdržala operaciju. Nasreću, otkrila sam preparate Bio-Teo i sada sam druga osoba. Već nakon prvog kompleta bilo mi je sasvim bolje, mogla sam da počnem da šetam i prestala sam da pijem lijekove po dogovoru sa doktorom. Sada već nakon trećeg kompleta mnogo kvalitetnije živim", ispričala je jedna od zadovoljnih korisnica Bio-Teo proizvoda.

Bio-Teo centar ima registrovano preduzeće i u BiH na adresi Kralja Petra I, 74400 Derventa. Cijena kompleta je ista kao i u Srbiji, odnosno 47 KM, dok je cijena dostave 8 KM. Vrijeme isporuke 1-3 radna dana, a plaćanje proizvoda je pouzećem prilikom dostave. Bio-Teo proizvode zainteresirani kupci iz naše zemlje mogu naručiti putem telefona 033/821-887.

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rješenje broj: 13317/2018

Povoljnosti Bio-Teo proizvoda:

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima Otklanja posljedice infarkta Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride) Reguliše pritisak Ubrzava oporavak nakon moždanog udara

Više o samom proizvodu možete pronaći na stranici www.bioteo.com.

Proizvodi se mogu kupiti u Prnjavoru, u apoteci "Malina" (Tržni Centar Fortuna City) te u Vitezu u biljnoj apoteci "Ljekobilje Natura" koja se nalazi na adresi Hrvatskih branitelja 5.