Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejla, rasturi ih. Biti lijepa u dvadesetim je normalno, biti lijepa u četrdesetim i pedesetim je umjetnost.
Nažalost, zato brakovi i propadaju, ljudi postanu nezainteresovani jedno za drugo. Obje strane se često "zapuste" i kod muškaraca je to slučaj, ne samo kod žena. Uvijek mi je drago vidjeti jednu ženu poput Lejle koja može parirati mnogim djevojkama u dvadesetim.
Sam stomačić nije znak "zapuštenosti", makar meni. Nema onog početnog entuzijazma, monotonija se uvuće, sitnice nerviraju i tu je kraj. Muškarci su vizuelna bića i njima je izgled partnerke jako bitan. Mlad i lijep se ne može vječno biti ali se na elementarne stvari mora obratiti pažnja. Kad uzmem za primjer moj komšiluk i ljude koji su u braku preko 10 godina vjerujte da ne pamtim kad sam ih vidjela da se drže za ruke, da izađu negdje zajedno bez djece, tu ta strast skroz splasne i bračni par se čini kao par cimera.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovdje se više ne zna ko je Kuduz a ko Badema.
Svaka čast ovoj ženi! Oduševljava me
Samo naprijed!!
Ja sam ovde na clanak dosao samo da citam komentare :kako bi ovo njoj ...kako bi ono njoj... ali nista od tih komentara jako sam razocaran stoga
Jest badrooo auuuu:)kompliment Lejlaaa!
hajte nesto pametnije postavite ovo nije fitnes pogledaj joj poza
*black, pitam samo je li se samo o sebi brine ili ima i muza i koje dijete. ne sudim joj ni u cemu, ali ako zenu pritisnu druge obaveze htjela ne htjela sebe stavlja u drugi plan. muz treba da joj pomogne a ne ona da se slomi jos dodatno jerBo je on samo dlakavo musko koje bi se sjetilo da ima jos zena na dunjaluku. pa kad otezavajuce okolnosti malo popuste uskocice u stikle i posjetiti kozmeticarku
10
čudo nije našla već do sada nekog bagatog frajera nego se upucva ....da ne pričam
Lejla Šebić sve najbolje ti želim
bolje je kad ljulja nego kad žulja
A ko te je slagao da žulja?
Teta Lejla usvoji me molim te :)
..a sta tenaa imaaa
E, ovo je pravi ŽENA ZMAJ iz Bosne.
lejla svaka cast pokazi im kakve su bosanke
Da su bogdo sve ovakve :)