Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klin se klinom izbija
@Forklifter Jest, samo ostane veća rupa :D
Ova kombinacija pomaže i kod konstipacije.
Taman da počnem i povraćat!
Za mahmurluk je nabolje alkaselzer sumece tablete
Donedavno je bila i mogla i obična voda.
Caffetin najbolji.
kljucna stvar pored nemjesanja pića da bi izbjegao mamurluk je ustati i otići kući na vrijeme , a ne ostat do kraja i usvinjit se od alkohola .Jbg i ja sam sebi prije svasta dopustao ,ali s godinama skontas neke stvari .Popijem i sad često , al se ne sjecam kad sam zadnji put bio mamuran i los od cuge .
..... samo rasol .....
Samo izaci napolje, kretati se, jabuka, dosta vode.... i za par sati restartovan
jel rakijq kruuuska pa klin klinom il kusrku treba ogulit?
cime se ovi danasnji "naucnici" bave... najbolje protiv mamurluka je ne piti, nisam naucnik al definitivno djelotvorniji i ucinkovitiji "lijek" sam upravo reko
Điha kokose
@abassamja..... legendarni vic ! 👍😂😂😂😂😂