Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno sam gledao dokumentarac gdje upravo ispituju da li su chia sjemenke baš toliko super hrana. Na kraju je ispalo da su kurchev kurazz.
Izbjegavajte šečer, jedite 3 obroka dnevno bez grickalica i bavite se sportom to je sve što vam treba.l
Ovo je tačno. Svako ko je izbacio kafu i šećer, a počeo da pije lekovite čajeve, je poboljšao zdravlje i nivo energije. Ja BiH dodao i dosta organskog jer sve organsko ima milion puta bolji ukus specijalno voće i povrće.
Chia, lana i maca prah svaki dan, godinama već... i u odnosu na kolegice s posla i par prijateljica puno boljeg zdravlja od njih. Sad me stižu "ženske" bolesti ali i logično je obzirom na godine koje imam. Ostalo hvala Bogu sve ok
Bojim se da te niko nije pitao za godine, za “zenske bolesti”, za sjemenke i kolegice s posla
@_Thranduil_ 😂😂😂😂 nije ali k'o žensko, duša se pofalit! Kao da ne znaš koliko smo sujetne😊😊😊😊😎😎😎😎
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako da pticama pogledam u oči?
Lagano se pretvaramo u papagaje
ma ja, i moj rahmetli dedo je jeo chia sjemenke...jedva izguro 90 godina...