Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA JE ANTIVIRUS?
aluminija za pet marak, aluminija
Toliko o sigurnosti robe koja se uvozi, zar do jucer nije bila prica da se striktno prenosi sa covjeka na covjeka.
Znamo i bez njih ravnamo se po Aluminijskim kombinatu 😂
@nemogudavjerujem1 HDZ virus se zadržao mnogo duže na Aluminujumu. Na kamenu još duže.
Dobro je da je virus Kineski .Šta da je original?
Konacno dobar tekst za one neznalice koji tvrde da se korona virus prenosi samo direktnim kontaktom. Prepoznat ce se onaj koji me je napadao sa kao odkud meni da korona moze prezivjeti bez domacina cak 9 dana.
Po mojoj nekoj sad percepciji...to je zbog dva razloga. Al se oksiduje i na najmanji dodir, tj kad god virus ogrebe Al on redukuje ili toplotom koja se proizvede zapali virusa. Al oksid je ekstremno oštar pa oni kristalčići isjeku virusa. Naravno ima tu još parametara poput biotoksičnost elementa...