Promo
53

Koristite karticu "MOJ DOKTOR" za najbolju zdravstvenu uslugu

Klix.ba
Portal mojDoktor.ba u saradnji sa svojim partnerskim zdravstvenim ustanovama pokrenuo je novu platformu Kartica „MOJ DOKTOR“.

Portal mojDoktor.ba u saradnji sa svojim partnerskim zdravstvenim ustanovama pokrenuo je novu platformu Kartica "MOJ DOKTOR"

Kartica "MOJ DOKTOR" je prva i jedinstvena kartica u oblasti zdravstvenih usluga u Bosni i Hercegovini. U sistemu kartice "MOJ DOKTOR" umrežene su najkvalitetnije privatne zdravstvene i farmaceutske ustanove, kao i firme koje pružaju usluge vezane za zdravlje kako bi korisnicima kartice pružili vrhunsku uslugu uz povoljne cijene.

Istovremeno, ova kartica njenim članovima pruža visok nivo zdravstvene usluge u oblastima prevencije, dijagnostike i terapije, postavljajući na prvo mesto zdravlje njenih korisnika-članova!

"Danas se u čitavom svijetu, pa tako i u Bosni i Hercegovini, suočavamo sa velikim zdravstvenim izazovom. S jedne strane smo svjedoci rasta troškova zdravstvenog sistema, a s druge strane teška ekonomska situacija ograničava dostupnost kvalitetnih zdravstveni usluga određenim kategorijama stanovništva. Upravo se zato naša kompanija prva u Bosni i Hercegovini odlučila na pokretanje ove vrste društveno odgovornog programa", poručuju sa portala mojDoktor.ba

Kartica "MOJ DOKTOR" je namijenjena svima, zdravstveno osiguranim ili neosiguranim licima, nezavisno od zdravstvenog stanja, istorije bolesti, starosne dobi, ekonomskog položaja i mjesta stanovanja.

Sa Karticom "MOJ DOKTOR" ostvarujete popuste do 50%

Kako naručiti Karticu MOJ DOKTOR i listu partnerskih zdravstvenih ustanova u kojima možete ostvariti popuste, možete pronaći na portalu www.mojDoktor.ba