Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li treba neko da ti kaze da pilula KOJA UBIJA mogucnost da ostanes u drugom stanju,znqci ubija celije,u stvari ima stetu? Pa radi tako sto nanosi stetu,da ne nanosi stetu ne bi radila.I jok eto je dobro to,zdravo ubijati celije? Sta ce ti clanak i vijest,imas li mozak?
Ove klixove informacije kao proljetno vrijeme do podne sunce a podne pljusak
Za svakoga po nesto :) http://www.dailymotion.com/lzn-nove-epizode
To ustvari rade sve tablete.. prirodno je jedini pravi lijek i preventiva!!
naravno....kako onda da ispune svetu misiju da budu "plodne njive" :):):)
manje seksa ...manje zivota
Kokuzluk je taj koji smanjuje kvalitet života zdravih žena... a Boga mi ni muškarci ga nisu pošteđeni. (:
Je li istrazivanje finansirala Opus Dei katolicke crkve?
STAVI NAKURNJAK I UDRI BRKO PO RAKIJI..
hahahaa eto nema mjesec dana da ste objavili studiju kojom se dokazuje da pilule stite od odredjenih vrsta raka. Istrazivanje koje je trajalo pola vijeka i u kom su ucestvovale desetine hiljada ispitanica!
@Miralem Šečić hahahhaa koja drama! A da se nekako subota produzi? Ma prethodna studija je relevantna, ozbiljna studija a ovo je jedna od onih koje narucuju marketing agencije.
@Miralem Šečić ma znaam da se zezas... Sta ti je, dobar tajming je kao neka super moc :))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)