Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne koristiti kondom ako nisi u braku ili ozbiljnoj vezi, ravno je ruskom ruletu. Nije trudnoca ono "najgore" sto se moze desiti.
nista cure, jebite se bez zastite ;)
Ne kontam sto je to postalo tesko izvadit ga i zavrsit ko covjek :D
Tableta koja spasava od sramote... cuj trudna prije braka, mora da je spavala s njim... :) Uglavnom koriste lazni moralisti i poluvjernice koja ga ne zele u pakas :)
istina :D
Sve sto ti skrene organizam da ne radi 'po prirodi' ima jedno ime:otrov.Uzimas otrov koji ce ti ubiti normalne zivotne funkcije i ocekujes da budes ok? Ne radi ti mozak onda,muskarac koji te tjera na to ti nije prijatelj i ne brine za tebe.Pa se ti truj lutko za idiota..
Nekad su se kontraceptivne pilule davale djevojkama koje su imale neredovan i bolan ciklus. Čak je i Džoni to pomenuo u 'Kad Miki kaže da se boji': "...što će njoj pilule, ima trina'st let'..." Ne mogu tačno da se sjetim, ali mislim da je ovako nekako išlo; 9 mjeseci uzimanja, a onda 3 mjeseca pauze. Pri tom, meso se ne smije jesti više od 2x sedmično. Moguće nus-pojave su bile moguća povećana maljavost pubisa i blaga natečenost grudi.
nema ništa gore od estrogena .. rak zagarantovan
Uhm estrogen je hormon koji se nalazi u i muškom i ženskom tijelu, samo ga je kod žena više.
@SKL .. govorimo o omjerima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stoga, ne smiju se njome trljati ili dodirivati bradavice