Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujem za reklamu!
vozi se cigo zapregu centrom grada i ulazi u kruzni tok saobracaja iza njega se otegla guzva milion auta zaustavlja ga policajac Policajac: cigo moram te kaznit ovo je veliki prekrsaj moli njega cigo nemoj me molim te kaznit imam zena djeca nemam sta jest hajde uzmi sta iz zaprege sta ti se svidi pa da se dogovorimo sta ce policajac vidi da nema cigo para i poce kopati po zapregi kad naleti na neku flasu sa bijelom tekucinom Policajac: Cigo sta ti je ovo ? Cigo: to ti je mlijeko od kokosa konta policajac nikad nije pio mlijeko od kokosa Cigo:eto jedinstvena prilika da probas od mene!! Jesmol se dogovorili? Policajac:jesmo, i nagne onu flasu Cigo:okrene se polako i potjera konja hajmo kokose
\"Samo jedna više Bounty čokoladica mogla bi biti vaša uputnica stomatologu.\" Nesto gluplje dugo ne procitah. Ja vec 20 godina ne bih trebao imati ni zuba u glavi koliko sam u zivotu prozder\'o tih Bountyja.