Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su došli do 96% da mi je znati... Mora da su samo federaciju uzeli u obzir..
Onaj lijepi osjecaj kada i shupak ,,umijes,, voda pere sve ...
Sretan vam 1. mart Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Prije 28. godina na referendumu 1. marta 1992 godine, Bosnjaci su poslali snaznu poruku cijelom svijetu - Goodbye Yugoslavia, Welcome BiHExit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi se, drzave sa vecinski muslimanskim zivljem... cistoca je pola vjere.... ponosan sam sto sam musliman !!!
@sheker To je rezultat : kucnog , drustvenog i vjerskog odgoja. Ko je malo putovo po zapadnom svijetu , jasno moze vidjeti razliku. Sjecam se skolske diktature : ruke na sto pa da uciteljica Gordana pregleda prstice. Mater te doceka oklagiom ako si sjeo prljavi ruku da jedes. A efendija u mejtafu nije bio nista ljubazniji :)
@sheker nažalost ta čistoća ne pomaže toliko da se spriječe bolesti, jer hrana je 99% zdravlja, a kretanje, higijena, sunčanje, zrak itd tek 1%, čak sam i lično probao, prestao prati zube zadnjih 20 godina i isto mi se kvare kao i kad sam ranije prao
Da smo makar u nečemu pozitivnom u vrhu.
Sto lazete, gdje vam je izvor ove vijesti?
WASHINGTON PROGLASIO VANREDNO STANJE - https://tinyurl.com/washington-vanredno-stanje
Bogami, komentatori niste baš u pravu! Još uvijek čučavci na sve strane, smrde javni WC-i, kad odeš u Italiju, ne izlazi ti se iz WC-a od ljepote, čak je tako na svakoj benzinskoj pumpi, tamo je čisto sve, ne moraš ribati ruke osim kad njima brišeš dupe! Za to postoji WC papir!!!
Da se zaključiti da je veliki broj komentatora dobro upoznat s muškim auspuhom. Mnogo su vam dragi?
U Islamu je tradicija da se održava higena, dokaz su vecinski muslimanske drzave na karti ☪️❤️
Kazu srbi sladje je sa prljavim rukama
Bosanci lazu najvise. Zaustavi te neka djevojka i kaze moze pitanje za anketu. Ti kazes da moze a ona pita peres li ruke poslije wc. Koji bi rekao "ma dajte molim vas, ko bi prao ruke". Prao ne prao svi ce reci da peru.
Ne znate geografiju !!! ... Radi se o Rumuniji a ne Moldaviji , kao sto ste naveli ...
Nemam ništa protiv onih što žele da budu čisti ili kojima se gadi ne prati ruke...ali očekivati da ćete tako postići zdravlje tj spriječit neke bolesti je uzaludno. Dok god jedete vještačku hranu tj hranu koju je čovjek proizveo, preradio...poput hljeba nemate šanse za zdravlje. Hrana ima najveći uticaj, ona iznutra razara vaš organizam npr rastvara zube tako da vam ni pranje zuba neće pomoći. Jedite prirodno, voće na prvom mjestu.
@SavjetNaturopate Jedi prirodno, trazi crve po basci. Uhvati cuku pa ga sirovog jedi.
Daj ba novinar ne izmišljaj..vidim kad izađem van, svaki 15ti opere ruke poslije upotrebe toaleta
Tih 4% su vlaHsi. J. E. B. O ih ljeb.
Ja volim zato doc u BIH...kad predjes granicu na Brodu sve blista od cistoce od granicnog prijelaza preko carinika do milicije,sto ides dalje prema Sarajevu nigdje divljih odlagalista pored rijeke nisam vidio kuce i okucnice milina puno cvijeca trava pokosena najlona i boca nigdje da vidim sve pokupljeno autobuske stanice sve sijaju od cistoce....????
Šta ste drugo očekuvali? Možda da smrdljivi vlasi budu na vrhu? Mogu biti na vrhu samo po poganluku, opšte je poznato da ne peru dupe poslije velike nužde, samo otarase, a onda tim poganim rukama sjednu da žderu još govnjaviju svinjetinu. Ukratko, to su vam vlasi.
Ebt ne mogu skontat muskarce "cistunce" kad su sa zenama koje ne peru dupe..... Fujjjj