Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle kokuzluk i težak fizički rad u nikakvim uslovima za život je tajna dugog života. Zahvaljujem na objašnjenju.
rad/trening i zdrava ishrana
E jbg da bi živio 110 god. moram gledati patke iz male memli kućice povazdan. Pa i ne živio... Neka fala.
Kad bi imali priliku raditi isto. Gdje god posadis bilo sta ili ti sve odmah opustose ili je previse prljava okolina, hiljade automobila svaki dan, stres na poslu i u zivotu, facebook umjesto kafe... uklapa se u prosjecnu starosnu dob od 80 godina.
Svi cemo u zemlju pa i ova starica kad bi zivjela 1000 godina. Moj zivot ide mnogo brze a vidio sam i svijeta putujuci sto ova starica ne moze ni zamisliti i dzaba njoj 110 godina kad ne zna u cemu ih je provela!
Znam i ja, nemoj pusiti, drogirati se, piti, je*avati, al to onda nije zivot
Koliko god zivjeli opet ce na kraju umrijeti :-)). Opet ih ceka 2 metra bez giometra ko i nas.
posaljite ih u Bosnu da vidim koliko ce prezivit :D
"Ukoliko živite na mjestu sa klimom kao što je ova nije vam potrebno mnogo komfora: jednostavna kućica, mreža protiv komaraca, nekoliko stolica i ljudi s kojima ćete se družiti. Hajd ti to dokaži ovim današnjim djevojkama...;)