Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo trebate javit Kriznom.
JA NAJVIŠE VOLIM KETO DIJETU. ZOVNEM DILERA I ON MI SREDI KET
Ja sam vidio da mi je krvni pritisak 140-150 i bacio sam i cigare,kafu,sve moguce ne zdravo i slano,slatko,hljeb i sl.Ali naravno problem je sta jesti kad izbacis nasu Bosansku dijetu...Vecina je sa brasnom,masnocom i sl.A ono neku zdravu hranu ne mozes kupiti zbog slabog izbora i manjka novca
Dobra je dok tijelo ne potrosi glinogen i izbaci vodu, kad dobije signal da napuni rezerve kako bi nastavilo da funkcioniše onda tek vidiš pravi rezultat. Zato kreni zdravo, polako i na duže staze. Keto dijeta je zapamtite par sedmica, promjena nacina Zivota je stil. Sretno!
Keto dijeta nije namijenjena debeloj sirotinji, što se udebljala žderući svaki dan makarone i krompirušu. Treba para za mesne obroke svaki dan.
Ketamin dijeta je extra
Pitali bosnja sta volis od morskih plodova ka’e volim janje kad upadne u more.
za bosnja je sve beze ako nema struca hljeba za obrok
lojnave mesine i bijelog luka pa sve zaliti rakijicom za bolju cirkulaciju
Znaci slanine i nema brige za koronu
Kakva dijeta dok imas virus, treba jesti k’o da sutra ne postoji!
U JANJETINI SU SVI VITAMINI I MINERALI