Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kako znati........a da niste ni znali"? Hahahaha. Ma mrak vam je naslov!
Zasto ne koristite izraz "fizicko distanciranje" jer socijalno distanciranje znaci nesto potpuno drugo.
Od onih koji su se već oporavili od SARS-2,trebalo bi uzimati antitijela i njima liječiti zaražene.
Mnogo ovisi koliku količinu virusa uzmete u prvom mahu,malu dozu zdrav organizam lahko eliminiše,prije nego se počnu umnožavati.
Samo polako svi ce ga dobiti .. neko prije a neko kasnije . Bitno je izdrzati da nije sada jer nema adekv.twrapja i lijeova... bice to kao sezon.gripa.. Eno Gates B. ve najavljuje nove pandemije ... on ko Baba Vanga..
Odete da se testirate i tamo dobijete virus..jer ne postoji ambulanta samo za vas. Ostanite kod kuce kao da imate gripu i ako bas nemozete izdrzati javite se doktoru.
Pa po ovoj logici svi imaju koronu, svi simptomi kao normalne gripe i prehlade. Ne treba klix stavljati ove clanke. Stvarate vecu paniku..
@drmex ma treba stvoriti novinarima vrcu paniku kada i oni nama kontra da im.