Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam,ali ima gorih u životu problema..
Meni sve ružičasto!!..:P
Ja pobrkam crnu i bijelu ;-)))))
Sivi kamion crvene boje.
Ja brkam često crnu sa plavom, nekad smeđu i crvenu a dešavalo se i žuta sa zelenom ako je u pitanju svijetliji ton.
isto se i meni dogadja, cak i crvenu sa zelenom kad su npr. tanje zice u pitanju :), plavu sa ljubicastom itd. kad se dobro zagledam mogu da skontam ove razlike :) a sto tice ovih testova sa kruzicima ja uvjek vidim sve kontra od "normalnog" http://www.optika7.rs/test/color_vision_test/color_vision_test.htm testiraj se ;)
Radio sam ovo na liječničkom za vozačku...za B kategoriju nemam problema ali kamion već recimo ne bih mogao voziti. Ma nema šanse prijo, već na 3. slici imam problema. :(