Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testosteron Depo,i / ili Dianabol.Teretana i puuuuuuno vode.Da vidis kako insan nabubri.
Sta komplikujete ljudima, te unijeti ovoliko te onoliko bolest cista, jedi jaje,mlijeko,snicla,piletina,teletina,janjetina,riba,riza,grasak sve ostalo je mlacenje prazne slame, izbaci truhle kalorije poput slatkarije i cipsova i napredak mora biti !!!
'ZNACI MLEKO, ZNACI JAJA, ZNACI MASA...MASA MASA MASA MASA...MASA MASA MASA MASA MASA MASA MASA...IMAM MASU, IMAM MASU, IMAM UBRZANJE, KAO DA SAM S TO BOM, SVE OSTALO JE SRANJEE...TRESI MASU, TRESI MASU, TRESI MASU...MASA MASA MASA MASA....SISA, SISA, SISA, SISA, SISA, SISA...MASA MASA YBOTE...!
količine koju tijelo sagori ili potroši. Sugerira se dnevna konzumacija od 300 do 500 kalorija za debljanje i potrebno je to raditi postepeno... Bravo novinaru, pa da unosi toliko umro bi za mjesec dana, valjda je 300 do 500 iznad potrosenih za taj dan...
Korona dijeta ili 5G prehrana za hipstere ( ulje, brasno, secer, makaroni, pivo)
Burek, krompiruša, zeljanica, sirnica... ponavljati do zeljene kilaze
il kljukušu i ćevape ubaciti za zamjenu ponekad
Hvala na ovome.Ima nas i koji smo mršavi.