Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha....svasta, tipican clanak na Klit.ba.....povrsno, neutemeljeno, i nadasve priglupo.
Sjednem ja.meditiram svaki dan i zamisljam da je legla plata.Udahnem duboko na nos a nos zacepljen(opet sezona gripe). Problema sa aknama nemam..meni je koza siva sto od smoga sto od kokuzluka. Opustam ja misice al samo hladnom vodom.Tople nemam il zbog redukcije vode il stedim struju. Kad stegnem nozne prste uhvati me grc u nozi.Zamislim i znak stop al problemi vire iza znaka i nece san na oci pa da ga .ebes.Disat ne mogu rekoh da mi je nos zacepljen. Mi se ne debljamo,u drzavi za covjeka svi mrsavi ko grane.Nemamo ni za brze ni za spore hrane.Piletina je skupa a avokado misaona imenica,Bosanac i brokoli ne idu zajedno nikako. Humoristicke serije nam ne trebaju,zivot u Bosni je tako humoristican da places od smijeha. Setamo od posla do kuce od kuce do posla,gorivo poskupilo. Istezemo se i rastezemo vec godinu dana.
za oslobađanje od stresa potrebna je REDOVNA PLATA :D
Kada osjecate neki od ovih simptoma odvojite 10 minuta za tjelesne vjezbe(trbusnjaci i sklekovi),uz to ce te se bolje osjecati ali ce te imati i dobru liniju, a sto je jos bitnije imunitet ce vam ojacati!!!!!!!!!!!
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...
Otici iz Bosne..
SAMO POSAO U DRŽAVNOJ SLUŽBI RJEŠAVA STRES!!!
...dug je put do mira u duši...
...samo redovnim sexom, al' kako kad mi nema dečka dva dana.... :(