Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To što ste nabrojali samo važi za tipične inače bolesne ljude, onih 99% na planeti, npr ko god jede hljeb i ostalu vještačku hranu. Osoba koja je zdrava, koja posti, koja je vegan, koja ne ždere, koja nema drugih bolesti NE MOŽE BITI ZARAŽENA. Virus samo može obavljati aktivnosti u lošoj okalini tj nezdravom tijelu. Isto kao što polen može izazvati alergijsku reakciju samo kod nekih. Što taj virus ne prenesete mačkama, ili eto svim ljudima?
@SavjetNaturopate Veganstvo je sekta ! To je nacin da se ljudima stvori osjecaj krivice sto jedu meso. U tom slucaju se postaje sto slabije i boljesljivije.Čovjek nije biljojed. Čovjek je mesojed i svejed, što znači da može i treba kombinirati životinjsku i biljnu hranu, ali može zadržati izvrsno zdravlje samo na hrani životinjskog porijekla, dok neminovno narušava zdravlje samo na hrani biljnog porijekla. Previše je toga što nedostaje.